Kwaliteitssysteem. Onze praktijk heeft een goed werkend kwaliteitssysteem. Dit houdt kort gezegd in dat wij de effectiviteit van onze hulpverlening continu meten, evalueren en waar nodig aanpassen om de best mogelijke hulp te blijven bieden. 

Klachten. Mocht je tijdens of na een hulpverleningstraject niet tevreden zijn met onze hulp, vinden wij het prettig als je dit aan ons laat weten. Dit kan bij jouw eigen hulpverlener, maar je mag het ook aan de collega melden. Feedback ontvangen wij het liefst eerst in de praktijk zelf, zodat wij de kwaliteit van onze hulp zo hoog mogelijk houden. Samen zullen we zoeken naar een passende oplossing.

Meestal komen we hier samen wel uit. Lukt dit niet, of wil je dit liever niet, dan kun je een klacht in te dienen via de officiële route. Hoe dit werkt voor onze praktijk, vindt u hier. Je kunt ook een klacht indienen bij de de coöperatie waar wij onder vallen. Deze vindt u hier onderaan de pagina van onze coöperatie Zorgkracht12. Hier vindt u allerlei informatie over onze gezamenlijke werkwijze waaronder de privacyverklaring en de Algemene Voorwaarden van de coöperatie. De privacyverklaring van Kinderpraktijk Wortel kunt u bij ons opvragen.

Jullie gegevens worden bij ons verwerkt volgens de regels van AVG. De bijbehorende documenten kan je bij de praktijk opvragen. Je kunt hier lezen hoe de regels zijn.

Jeugdigen die in zorg komen kunnen altijd een beroep doen op een vertrouwenspersoon die kan ondersteunen bij het vinden en uitvoeren van de juiste hulpverlening. Dit kan via https://jeugdstem.nl, hier vind je ook meer informatie.