Vergoeding jeugdhulp. Wij bieden hulp in Groningen en Drenthe, waarbij vergoeding van onze hulp mogelijk is. Vergoedingen en verwijzingen worden geregeld door de gemeente waarin je woont of door de huisarts. Wij zullen je de exacte route uitleggen bij een eerste contact. In Drenthe werkt het voor ons namelijk anders dan in Groningen.

Hulpverlening zonder vergoeding. Voor hulpverlening zonder vergoeding vragen wij 100 euro per uur. Als orthopedagoog generalist zijn wij vrijgesteld van BTW plicht. Indien je hulpverlening wenst zonder vergoeding, bijvoorbeeld voor hulp zonder verwijzing of voor een intelligentie onderzoek zonder verdere psychische problematiek, is dit mogelijk bij ons.

Mediation Voor de mediation (waarbij de hulp dus niet kind gericht is) zijn wij wel BTW plichtig. Hiervoor betaal je 140 euro per uur exclusief 21% BTW.

Afspraak annuleren of vergeten. Indien je een afspraak bij ons hebt, maar niet kunt komen, horen wij dit graag 24 uur van tevoren. Op die manier kunnen wij nog andere cliƫnten inplannen op dat tijdstip.