Als je vragen hebt, kunt u ons gerust bellen, mailen of appen. Wij vinden onze bereikbaarheid erg belangrijk en zullen dus ook snel een reactie sturen.

Vakanties: Tijdens de schoolvakanties zijn we allebei meestal niet aan het werk. Voor spoed/crisis bij kinderen die bij ons in behandeling zijn, kunt u ons telefonisch of per mail bereiken. Laat even een bericht achter of app ons als je ons niet meteen te pakken krijgt. We bellen dan zsm terug.

Bezoekadres:Onze praktijk is te vinden in het oude brugwachtershuisje in de Punt. Het adres is Burgemeester J.G. Legroweg 114a te Eelde (De Punt). Dit is vlakbij de af- en opritten van de snelweg Eelde/Glimmen en uiteraard meteen naast de brug bij het kanaal. Parkeren kan voor de deur. U rijdt naar Agrisun, daar zitten wij naast. Gesprekken vinden meestal plaats in ons kantoor. Ook komt het voor dat wij bij jullie thuis komen of op school.

Op werkdagen is de praktijk telefonisch te bereiken op 0627288055 (ook per app) of per mail info@kinderpraktijkwortel.nl. Indien de telefoon niet wordt beantwoord, kan je het beste even een mail of app sturen.

Miranda werkt veelal op dinsdag, woensdag en donderdag. Marjolein werkt veelal op maandag, dinsdag en donderdag.

Voor crisis/hulp buiten kantooruren (als u niet bij ons bekend bent) verwijzen wij u naar Lentis 050-5223555.