Als je vragen hebt, zijn wij het best bereikbaar per mail en of app. Bellen is minder handig omdat wij veel in gesprek zijn. Wij vinden onze bereikbaarheid erg belangrijk en zullen dus ook, buiten de schoolvakanties, snel een reactie sturen.

Vakanties: Let op! Tijdens de schoolvakanties zijn wij, tenzij anders met onze cliƫnten afgesproken, niet aan het werk. Voor spoed/crisis bij kinderen die bij ons in behandeling zijn, kunt u ons telefonisch of per mail bereiken. Laat even een bericht achter of app ons als je ons niet meteen te pakken krijgt. We bellen dan zsm terug.

Bezoekadres:Onze praktijk is te vinden in het oude brugwachtershuisje in de Punt. Het adres is Burgemeester J.G. Legroweg 114a te Eelde (De Punt). Dit is vlakbij de af- en opritten van de snelweg Eelde/Glimmen en uiteraard meteen naast de brug bij het kanaal. Parkeren kan voor de deur. U rijdt naar Agrisun, daar zitten wij naast. Gesprekken vinden meestal plaats in ons kantoor. Ook komt het voor dat wij bij jullie thuis komen of op school.

Het telefoonnummer van de praktijk is 0627288055 . Wij zijn telefonisch echter niet altijd even goed bereikbaar. Als je contact met ons wilt, kan dit het best per app of per mail info@kinderpraktijkwortel.nl. Zodra jullie bij ons bekend zijn, ontvang je het telefoonnummer van jullie eigen contactpersoon, evenals het persoonlijke mailadres.

De praktijk is op maandag, dinsdag en donderdag geopend. Theresa werkt voorlopig alleen op de donderdagen.

Voor crisis/hulp buiten kantooruren (als u niet bij ons bekend bent) verwijzen wij u naar Spoed voor Jeugd 0800-8081 www.spoedvoorjeugdgroningen.nl.